Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Lieve Twan

12 juli 2017
Lieve Twan,

Met veel plezier heb ik jarenlang deze site voor jullie bij gehouden.. voor jou 12 jaar!! Ik hoop dat je er later eens naar kijkt en dan met een glimlach terug denkt aan je jeugd!

De laatste tijd heb ik helaas de foto's niet kunnen bij houden..omdat het foto opslag op de computer vol zit.. Ook is het schrijven van het dagboek en de memories de laatste tijd slecht bijgehouden door mij.. heb het erg druk steeds.. dat vind ik erg jammer! Had het graag tot het einde netjes bijgehouden.

Op dit moment is het woensdag en tikken langzaam de dagen op de basisschool voor je af.. de tijd is echt voorbij gevlogen.. maar je bent klaar voor je nieuwe uitdaging na de zomervakantie! Je krijgt een leuke klas.. hoop echt voor je dat je het naar je zin gaat krijgen! 

Lieverd weet dat papa en mama super veel van je houden! En ongelofelijk trots op je zijn! 
Heel veel succes op de HAVO!

Heel veel dikke zoenen van papa en mama!!!

Lieve Fenna

11 juli 2017
Lieve Fenna

Mijn lieve meisje! Ook voor jou ben ik al 8 jaar op deze site bezig! Ik ga nog even nadenken of ik op een andere manier voor jou verder ga of dat ik ook stop..

Fenna jij gaat na de zomervakantie alweer naar groep 5.. waar blijft de tijd.. dit was geen makkelijk jaar voor je.. een nieuwe school, nieuwe klas, nieuwe kinderen.. het heeft een tijdje nodig gehad maar de laatste tijd heb je wel aardig je draai gevonden daar.. je mist Mila en Tamara heel erg.. en hoop dat we daar nog contact mee kunnen houden.

Op school gaat het lekker! Ook gaat het lezen en schrijven soms nog wel wat moeilijk.. maar geloof zeker dat dat goed gaat komen!

Je bent helemaal in je element als je bij Dancebase aan het dansen bent!! Dit jaar heb je Hiphop en Moderne dans gedaan! En wat ben je ontzettend gegroeid dit jaar!

Meisje bijf zoals je bent dan kom je er zeker!

Dikke zoenen van papa en mama!!

Nog 24 dagen

20 juni 2017
Denk dat het nu wel tijd word om met deze site te stoppen.. tijd om te schrijven heb ik de laatste tijd zo weinig.. de foto's heb ik al heel lang niet meer bij gewerkt.. dat komt ook omdat ons fototoestel kapot is en nu alleen nog foto's met een mobiel worden genomen..

Wat ik wel super jammer vind zijn de maand foto's.. zo gaaf om te zien hoe ze waren als baby en hoe groot ze nu zijn..

De afgelopen weken hebben we het ook weer druk gehad.. niet heel veel bijzondere dingen gedaan maar toch druk..

Met Nova gaat het suoer goed! Ze groeit als kool!

De vlonder is zo goed als klaar! Is echt zo gaaaf geworden!

Op moment is het bloedheet zowel buiten als binnen.. ik schrijf vast nog een stukje voor ik de site laat branden..

Nog 74 dagen..

01 mei 2017
Daar was ik weer eens.. valt mee dit keer.. Ff een verhaaltje vanaf 6 April.

7 April zijn we naar Birgit geweest even na school en Nova was gezellig mee!

8 April vierde opa Fred zijn verjaardag.. daar zijn Erik en Twan heen geweest. Fenna en ik zijn met oma M in Zaandam wezen winkelen! Fenna heeft heel veel leuke zomerkleren gekocht! S avond hebben opa en oma gezellig bij ons gegeten.

9 April hebben we gezellig ontbeten met zn 4tjes! Erik en Fenna zijn naar de verjaardag van Isa geweest en Twan en ik zijn samen met Nova naar het park geweest en hebben een film gekeken.

De week van 10 April hebben we geen bijzondere dingen gedaan.. Twan en Fenna waren die vrijdag vrij omdat het Goede vrijdag was.

Zatedag 15 April moest Erik werken.. Zondag was het eerste paasdag.. na het ontbijt zijn we in het park in Wormerveer paaseieren wezen zoeken! De rest van de dag niet heel veel gedaan.

Tweede paasdag moesten Erik en ik alle2 werken.. Oma Riet en oma Henny gingen gezellig brunchen met zn allen.. en waren zo lief om Twan en Fenna op te komen halen. Ze hebben het erg gezellig gehad!

18 April waren we naar de tandarts geweest en alle2 mn toppers hadden geen gaatjes! Daarna even naar Twan zijn nieuwe school gereden om daar een formulier in te leveren.. Hij vond het leuk om even er weer even rond te lopen.

20 April heb ik Twan van tennis gehaald en zijn we naar Zaandam gereden en hebben daar heel gezellig gewinkeld!! Hij is ook erg blij met zijn nieuwe kleren!!

21 April was er bij Twan en Fenna op school koningsspelen! Ze hebben het alle2 erg leuk gehad! Omdat Erik vandaag vrij was konden we wat leuks gaan doen! We zijn lekker naar de bios geweest en hebben daarna een patatje gegeten!! Was erg gezellig!

22 April heeft opa de schilderijen voor ons opgehangen! Echt super lief zijn er onwijs blij mee!!

23 April hebben we lekker uitgeslapen en gezellig ontbeten! In de middag vierde Boas zijn verjaardag dat was erg gezellig!!

Vorige week hadden Twan en Fenna vakantie! Maandag zijn we met tante Suzan samen naar tante Monique naar de camping geweest dat was een super leuke dag!

25 April kwam Jaqueline even op de thee helaas was Tamara niet mee.. dat vond Fenna erg jammer..

26 April is Birgit met de kids langs geweest en savonds zijn we uiteten geweest voor oma M haar verjaardag! Het was een complete verrassing voor haar! Het was erg gezellig!

27 April vandaag is oma echt jarig en de koning ook.. in de ochtend met Twan en Fenna over de rommelmarkt gelopen in Krommenie! Twan ging daarna helpen bij de kinderkoningspelen hier in de wijk. Fenna en ik hebben naar Dancebase gekeken die op de markt optrad. Twan heb ik de hele dag niet gezien.. hij heeft lekker geholpen. Fenna heeft met Lena de spelletjes gedaan en zijn daarna boven gaan spelen. De oma's kwamen nog even gezellig langs.. 

28 April zijn Twan en Fenna samen naar het Zaantheater geweest! Ze gingen naar Checkpoint! Ze hebben het super leuk gehad!

Zaterdag moest ik werken en Erik was thuis bij de kinders.. we zijn nog even Zaandam in geweest toen ik thuis was.

Zondag moesten Erik en ik alle2 werken.. opa Fred was zo lief om te komen oppassen! Ze zijn naar de klim duin geweest! 

Vandaag is het maandag.. mn huis is weer aan kant.. was gedaan, boodschappen gedaan en het eten voor vanavond staat klaar.. Twan heeft net een broodje gegeten en is nu weer naar school.. Ga zo samen met Nova Fenna ophalen en dan gaat Fenna straks weer naar hiphop!

Liefs van Yolanda

Nog 99 dagen..

06 april 2017
De laatste keer dat ik schreef was 7 Februari.. nu is het 5 April.. ik vrees dat ik over 99 dagen mijn site toch ga opzeggen.. het blijft super dubbel.. maar ik heb er echt zo weinig tijd voor.. maar ik vind het zo leuk voor Twan en Fenna voor later.. word nog even flink nadenken.. Voor nu een kleine update..
 
Zaterdag 11 Februari werd Fenna 8 jaar!! Het hele weekend hebben we visite over de vloer gehad.. verjaardag van Fenna en Twan en de house warming! Het was een super weekend!!
15 Februari heeft Fenna haar kinderfeestje gegeven! Ze is met een stel meiden wezen bolwen en discodansen! Ze heeft genoten!
17 Februari.. vanaf vandaag is het gedaan met de rust in huis.. we hebben vanmiddag onze pup opgehaald!! Ze heet Nova en is echt een schatje!!
Het weekend was Erik aan het werk.. wij hadden het druk met Nova.. want ze moet heeel vaaak plassen.. Maar het is echt een schatje ze doet het super goed!
Deze week hebben Twan en Fenna vakantie! Doordat Nova er nu is hebben we niet echt iets kunnen doen maar konden we wel mooi aan elkaar wennen! Twan is met Erik naar de Harry Potter expo geweest en Fenna naar het ijsbeeldenfestival!
27 Februari heeft Twan op school getrakteerd! 
Woensdag had ik een 10 minuten gesprek over Fenna en juf is zeer tevreden over ons meisje!
Die donderdag kreeg Twan eindelijk zijn voorlopig advies en dat is de HAVO!! Twan is er zooo blij meee!
7 Maart kreeg Nova haar eerst inenting bij ons en daar zijn we allemaal mee geweest! Nova deed het heel goed! Ze is een bikkel!
14 Maart Vandaag heeft Fenna haar haar afgeknipt.. ze heeft het gedoneerd aan KIKA! Super stoere actie van haar! Het korte haar staat haar heel pittig.. al moet mama er behoorlijk aan wennen.. in de avond hebben we de ID kaarten voor Twan en Fenna verlengd! 
17 Maart zijn we met opa en oma M en opa Fred uiteten geweest! Nog om te bedanken voor de verhuizing!
18 Maart vierde Martijn zijn verjaardag.. erg lang zijn we niet geweest.. Fenna moest spugen.. het was erin en eruit.. thuis met een ziek meisje op de bank.. zo sneu! Twan was wel gebleven en werd door opa en oma naar huis gebracht.
De week van 20 Maart is de agende erg leeg.. dus geen idee wat we allemaal aan de hand gehad hebben.. 
Zondag vierde Tessa haar verjaardag! We zijn daar gezellig heen geweest en Fenna heeft lekker met Tamara gespeeld!
Dinsdag weer met Nova naar de dierenarts voor voorlopig haar laatste prik! Ook hadden we Faye mee.. die plast bloed.. ze blijkt last van blaasgruis te hebben.. aan een kuur en speciaal voer..
Zo.. ik zit in deze week.. maandag is Fenna weer naar hip hop geweest! Ze doet het op  moment heel pittig en staat nu vooraan ipv steeds achteraan!
Dinsdag konden ze bij Fenna samen op de schoolfoto! Twan van gym opgehaald en we waren nog net op tijd.. echt super leuk! Vorig jaar was ik zo verdrietig dat ze niet meer samen op de foto konden.. maar gelukkig dus wel!
Gisteren is Fenna bij Jennifer wezen spelen! Ze heeft het erg leuk gehad! Thuis wat gedronken en toen naar moderne dans gegaan.
Vandaag is het dus donderdag.. Fenna zit lekker op school die ga ik zo ophalen en dan ff samen naar de action! Twan is samen met Erik naar het gemeentehuis in Wormer.. het gaat over een speeltuin ofzo.. Nova ligt lekker in de bench te slapen.. vanmorgen is ze lekker naar  het park geweest!
Liefs Yolanda
 
 
 

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.